L’Ajuntament edita un DVD per promocionar els grups musicals de Roses

L’Àrea de Joventut ha editat un DVD amb les actuacions musicals d’un total de nou formacions rosinques: Carwill, Ripper, Boc Guru, 40 grados, Aurània, Àngels Ortiz i Carles Garcia, Rusó, Romanyach i Olvido. Amb aquest material es vol oferir als grups una eina promocional per donar a conèixer les seves creacions.
Portada DVD

Portada DVD

14/11/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El DVD es va enregistrar durant la realització del concert celebrat a la Plaça Frederic Rahola el passat 11 de setembre, en el qual participaren els grups Carwill, Ripper, Boc Guru, 40 grados, Aurània, Àngels Ortiz i Carles Garcia, Rusó, Romanyach i Olvido

Demà, a les 20 h, tindrà lloc a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Roses la presentació i lliurament d’aquest DVD a tots els grups participants. La finalitat és que les formacions disposin d’un suport de difusió que puguin emprar per donar-se a conèixer i per a la seva promoció.

Paral·lelament a les actuacions de suport realitzades des de l’Àrea de Joventut del consistori rosinc (edició DVD, Concert 11 de setembre, Concert de Halloween, instal·lació d’un buc d’assaig al CAR,...), en el moment actual s’està constituint al municipi una entitat anomenada SO ROSES.

L’associació, integrada pels grups de música locals, té com a finalitat convertir-se en plataforma i altaveu d’aquestes formacions rosinques, per tal de vehicular i incentivar diferents accions i activitats que donin a conèixer les seves trajectòries i creacions.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document