L’Ajuntament i l’ACOR organitzen un curs de formació per als comerciants de Roses i comarca

L’Àrea de Promoció Econòmica (PER) de l’Ajuntament de Roses i l’ACOR (Associació de Comerciants de Roses) inicien una nova etapa de col·laboració organitzant un seguit de jornades i sessions informatives per a les empreses del municipi.
Àrea de Promoció Econòmica de Roses

Àrea de Promoció Econòmica de Roses

02/03/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La primera actuació fruit d’aquesta col·laboració serà la realització d’un curs de formació, que s’emmarca dins el Pla de millora del comerç urbà fomentat des de la Cambra de Comerç de Girona. El curs, titulat "El meu camí de millora", està dirigit als comerciants de Roses i comarca amb l’objectiu de millorar i consolidar el comerç. Durant el mateix, els participants treballaran els instruments d’anàlisi necessaris per optimitzar els seus negocis i els passos a seguir per adaptar-se a les noves demandes dels consumidors (comunicació, gestió dels recursos humans...)

El curs és gratuït i tindrà una durada de dotze sessions de treball que s’impartiran durant els mesos de març i abril, a les dependències de l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses (c/Madrid, núm 1, al costat de l’Oficina de Turisme).

Per formalitzar les inscripcions i obtenir més informació, cal posar-se en contacte amb l’oficina d’ACOR, situada a l’avinguda Montserrat, 13. L’horari d’atenció al públic és de 9.30 a 13.30 h. Telèfon/fax: 972 45 90 67

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document