L’Ajuntament implanta la notificació electrònica per facilitar els processos administratius amb els ciutadans

L’Ajuntament de Roses s’ha adscrit al servei de notificació electrònica e-NOTUM, plataforma impulsada pel Consorci AOC (Administració Oberta de Catalunya), que permet realitzar notificacions d'actes administratius (resolucions, decrets, etc) per mitjans electrònics, amb totes les garanties jurídiques que estableix la normativa vigent.
E-Notum

E-Notum

09/02/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Des d’ara, totes les persones que ho desitgin podran rebre via correu electrònic o missatge de mòbil, un avís que els informarà sobre l’existència d’una notificació municipal. A partir d’aquest moment, només caldrà que l’usuari entri a la plataforma digital e-Notum, des d’on podrà accedir telemàticament a la notificació corresponent. Aquest sistema permet una tramitació més còmoda al ciutadà, que no haurà d’estar pendent de rebre les notificacions postals, evitant així molèsties i desplaçaments en cas d’absència.

Els interessats en aquest nou sistema de notificació cal que disposin d’un certificat electrònic (en cas de no tenir-lo poden cursar l’alta en el mateix Ajuntament). A partir d’aquest moment, només cal que indiquin a les instàncies i sol·licituds que presentin al consistori la seva voluntat de rebre les notificacions electrònicament i el mitjà escollit per rebre els avisos (correu electrònic o telèfon mòbil).

Entre els avantatges que implica la posada en marxa d’aquest nou servei, es troben la immediatesa en la notificació i la comoditat per a l’usuari, la reducció del temps de resolució dels procediments administratius, i l’estalvi per a l’administració en despeses de material d'oficina (paper, tinta,...) i de correus postals certificats.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document