L’Ajuntament manifesta davant el Ministeri el seu desacord amb l’atermenament de Santa Margarida

L’alcaldessa de Roses, Magda Casamitjana, ha manifestat davant els representants del Servei de Costes de l’Estat, la seva disconformitat contra el procés d’atermenament que ha iniciat de manera provisional el Ministeri de Medi Ambient a la urbanització de Santa Margarida, en aplicació de la Llei de Costes. L’Ajuntament manté que, per la seva naturalesa de port esportiu, la marina ha de ser competència de la Generalitat, i no de l’Administració central, i demana a l’Estat que accepti el traspàs de competències dels canals de Santa Margarida al Departament de Ports i Costes, tal i com preveu l’Estatut.
Representants del Ministeri, a punt per fer la delimitació

Representants del Ministeri, a punt per fer la delimitació

24/05/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  
En aquest sentit, l’Ajuntament ja va presentar fa uns dies una al.legació a l’acte de delimitació d’espai públic que ha dut a terme avui el Ministeri de Medi Ambient, mentre que la Generalitat ha anunciat que també presentarà al.legacions contra el procés que el Servei de Costes ha iniciat. “Confiem que l’Estat tingui en compte les al.legacions de les dues administracions i que poguem arribar a un acord entre totes les parts implicades”, ha dit Casamitjana, que ha demanat als veïns “paciència” i “confiança” en les gestions que s’estan duent a terme des del consistori. L’Ajuntament oferirà assessorament als veïns que vulguin presentar al.legacions contra l’actuació estatal.

Per la seva banda, prop de 400 veïns afectats per la modificació dels límits de l’espai públic van acudir, puntuals, a la convocatòria del Ministeri el dia 8 de maig, a l’Avinguda de la Bocana, on representants del Ministeri els van llegir l’acte d’atermenament, abans de passar per cada finca a marcar les fites. Els veïns, molts d’ells acompanyats dels seus advocats i amb l’escriptura de propietat a la ma, van manifestar la seva indignació contra aquest procés. 

L'últim dia per presentar al·legacions, o bé al registre de l'Ajuntament o bé directament al Servei Provincial de Costes a Girona del Ministerio de Medio Ambiente és el dia 26 de maig de 2008 (de 9 a 14 hores). S'adjunta un model per fer l'al·legació.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document