L’Ajuntament ofereix 10 beques per al postgrau "Paisatges turístics i noves tecnologies" que es realitzarà a la Ciutadella

L’Ajuntament destina 9.000 euros en beques per als estudiants residents al municipi i a la seva àrea de proximitat que es matriculin en el postgrau de la UAB ”Paisatges Turístics i noves tecnologies: teoria estètica i gestió del patrimoni cultural”, que s’impartirà el proper curs escolar a la Ciutadella de Roses. En total, l’Ajuntament subvencionarà 10 postgraus cobrint el 50% del curs, que té un preu total de 1.800 euros. Les matriculacions es poden realitzar fins al proper 15 de setembre.
postgrau ciutadella

postgrau ciutadella

16/08/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb aquesta mesura, el consistori rosinc vol afavorir la participació d’estudiants de proximitat, i destinarà els ajuts als empadronats en l’àrea geogràfica de les comarques de l’Alt i Baix Empordà, Gironès, Garrotxa, Rosselló, Vallespir, Conflent i Pla de l’Estany, amb preferència pels empadronats a Roses. Entre les sol·licituds presentades, a més del lloc de residència, l’Ajuntament valorarà també altres criteris com l’expedient acadèmic dels sol·licitants, o l’adequació de currículums vitae a la realitat patrimonial de Roses i les seves necessitats tècniques, etc.

El postgrau "Paisatges Turístics i noves tecnologies", està dirigit a diplomats i llicenciats, preferentment d’estudis de Geografia, Humanitats, Disseny, Filosofia, Història de l’Art, Ciències de la Comunicació, Belles Arts i Sociologia, i té per finalitat la formació d’experts per treballar en la interpretació, visibilitat i senyalització del patrimoni i el paisatge, mitjançant les tecnologies de la informació i de la comunicació (TICs).

El curs disposarà d’un mínim de 15 i un màxim de 35 places i estarà dirigit pels professors David Casacuberta i Montserrat Pallarés, dels departaments de Filosofia i de Geografia de la UAB, respectivament. El postgrau es realitzarà del 21 de gener al 18 de juny de 2011, els divendres i dissabtes amb horari intensiu, amb l’objectiu de facilitar la mobilitat dels participants. Les matriculacions es poden realitzar fins al 15 de setembre.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document