L’Ajuntament posa punt i final a la precarietat de l’enllumenat a la urbanització del Puig Rom

S’acaben d’iniciar a Roses les obres que permetran finalitzar la renovació de la totalitat de l’enllumenat públic de la urbanització del Puig Rom. Els treballs, que es preveu tinguin una durada de cinc mesos, estan valorats en 740.000 euros i posaran punt i final a l’estat de precarietat en què es trobava el servei fins ara.
Vista aèria Puig Rom

Vista aèria Puig Rom

10/03/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La primera fase d’aquest projecte es va dur a terme ara fa un any, amb una primera renovació de la part baixa de la urbanització, a tocar del nucli de Roses. Ara, el consistori ha acordat executar les quatre fases restants en una única actuació, que suposarà la instal·lació d’uns 550 nous punts de llum al llarg dels 12 km de carrers que restaven per adequar, inclosa la carretera de Canyelles.

Fins al moment, el sistema d’enllumenat del sector del Puig Rom es composava d’una xarxa deficitària amb fanals obsolets i de molt diversa tipologia, que presentaven greus mancances d’il·luminació. Les tasques de renovació tindran una durada de cinc mesos de durada i inclourà la instal·lació dels nous punts de llum i la renovació dels quadres de comandament necessaris. El projecte té en compte l’adopció de criteris d’optimització que permetin l’estalvi d’energia i l’eliminació de la contaminació lumínica.

Amb aquestes obres el consistori vol donar resposta a una petició històrica dels veïns d’aquesta gran àrea residencial de Roses, posant punt i final a l’estat de precarietat que presentava el servei fins ara.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document