L’Àrea de Turisme de Roses s’ampliarà amb la reforma del primer pis de l’edifici de l’Av. de Rhode

L’Ajuntament de Roses ha aprovat definitivament el projecte de reforma de la planta pis de l’edifici on es troba ubicada l’Oficina d’Informació Turística de la població. La incorporació d’aquest nou espai permetrà la realització de serveis complementaris de l’Àrea de Turisme a part de l’atenció al públic, situada en la planta baixa, com ara reunions amb professionals del sector, organització d’actes o conferències, etc.
Oficina de turisme

Oficina de turisme

31/01/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La nova Oficina de Turisme de Roses es va inaugurar el juny de 2005 gràcies a la reconversió de la planta baixa de l’antic edifici de Correus de la població, situat a l’entrada del nucli de la vila, entre l’Avinguda de Rhode i la Ronda Miquel Oliva. En aquell moment es van realitzar les obres de condicionament de tota la planta baixa de l’edifici, façanes i accessos, aconseguint unes instal·lacions modernes i funcionals.

L’actuació aprovada completarà la rehabilitació total d’aquest edifici, gràcies a la reforma de la planta pis, que disposa d’una superfície de 194 m2. El projecte preveu l’habilitació d’un espai d’accés i vestíbul, dos despatxos, una sala de juntes i una sala de conferències d’uns 90 m2, amb els quals es vol donar resposta als serveis auxiliars que tant l’Àrea de Turisme com altres dependències municipals puguin precisar.

El pressupost assignat a aquest projecte és de 206.000 euros.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document