L’equip “Cristalería Roses/Proskytos”, guanyador del campionat de futbol platja Vila de Roses

Dissabte es va celebrar a la Platja de la Punta de Roses la XIVena edició del campionat de futbol platja “Vila de Roses”, organitzat des del Departament d’Esports, Festes i Joventut de l’Ajuntament de Roses. El torneig guanya en cada edició nous equips participants i públic, convertint-se en un referent comarcal i provincial del futbol-platja. Enguany, l’equip “Cristalería Roses/ Proskytos” es va fer amb el campionat.
Futbol platja 2010

Futbol platja 2010

12/07/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

En aquesta edició el campionat ha comptat amb 25 equips inscrits, majoritàriament rosincs, tot i que també arribats d’altres punts de la província, com ara la ciutat de Girona i Olot. El campionat va constar d’una fase prèvia a mode de lligueta amb els equips dividits en cinc grups de cinc, setze dels quals van passar a la fase final, que va estar molt disputada.

L'última fase eliminatòria va constar de vuitens, quarts, semifinals i la final, disputada entre els equips rosincs de "Cristalería Roses/Prosikytos" i "Art Pub Music", fent-se amb el campionat el primer d’aquests equips, després d’una sorprenent remuntada que acabà amb el resultat de 5 a 3. A les portes de la final es varen quedar el Muntatges Kiko i el Harry’s Bar, campió de l’edició anterior.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document