L’Espai Z de la Biblioteca Municipal acull l’exposició de cartells de Carnaval

Entre el 5 i el 30 de novembre, l’Espai Z de la Biblioteca Jaume Vicens i Vives acull l’exposició de Cartells de Carnaval 2008, en la qual es mostren les 34 propostes presentades al concurs organitzat per l’Àrea de Cultura i Festes de l’Ajuntament. L'horari d’obertura al públic és de dilluns a divendres, de 16 a 20 h, i els matins dels dimarts, dijous i dissabtes, de 10 a 13.30 h.
Cartell de Carnaval 2008

Cartell de Carnaval 2008

05/11/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El veredicte del jurat del Concurs de Cartells es va fer públic el passat 19 d’octubre al Teatre Municipal de Roses. El primer premi va recaure sobre el cartell presentat per Òscar García Martín ("Gartin"), protagonitzat per la figura d’un dimoni que, a partir d’ara, es convertirà en la imatge de tot el material de promoció i merchandising del carnaval rosinc que tindrà lloc entre el 31 de gener i el 4 de febrer de 2008.

El treball classificat en segona posició va ser la proposta presentada per Lioba Costa, mentre que el tercer premi va ser per al cartell d’Andrés Alanís. D’altra banda, el jurat va reconèixer amb un accèssit els cartells de Josep Vicens Serra, Alfonso Javier García i Andrés de la Fuente, tots ells finalistes de la darrera ronda de votacions.

Amb la convocatòria d’aquest concurs de cartells, l’Ajuntament ha obert la participació a tots els veïns i veïnes del municipi, oferint-los l’oportunitat de mostrar les seves particulars visions del Carnaval rosinc i convertir-se en els creadors de la seva imatge promocional. La resposta no s’ha fet esperar, i s’han arribat a presentar fins a 34 treballs, caracteritzats per la varietat d’estils i tècniques emprades.

A partir d’avui, 5 de novembre, i fins al proper dia 30, tothom que ho desitgi podrà visitar l’exposició que recull totes aquestes obres a la sala polivalent de la Biblioteca Municipal. L’horari d’obertura al públic és de dilluns a divendres, de 16 a 20 h, i els matins dels dimarts, dijous i dissabtes, de 10 a 13.30 h.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document