L’exitosa Aventura de T de Teatre arriba al TMR

El proper diumenge 24 de març (18 h), el Teatre Municipal de Roses presenta un dels grans èxits teatrals de la temporada: Aventura! de la companyia T de Teatre. L’obra va ser estrena en el Festival Temporada Alta de Girona, i Roses ha estat una de les poblacions escollides en la gira iniciada el passat mes de gener, després d’un mes de representacions al Teatre Lliure de Barcelona. Les entrades (20 €), ja es poden adquirir a les oficines del teatre, de dilluns a divendres, de 10 a 14 h.
Aventura!

Aventura!

20/03/2013 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Després de l’èxit de Delicades, T de Teatre i Alfredo Sanzol tornen a formar equip per embarcar-se en tota una aventura escènica. Aventura! és la historia de sis socis que reben una oferta de compra per part d’una empresa xinesa, i que en lloc de vendre la seva empresa… acaben venent a una de les seves sòcies.

Sanzol
aprofita l’anècdota per explorar amb ironia, humor i un punt de thriller, els somnis secrets i les esperances d’aquest grup de persones, amb la complicitat d’una companyia de més de 20 anys de recorregut. Aventura! torna a comptar amb el mateix equip artístic que va fer ‘Delicades’, amb l’única diferència de la incorporació de Fernando Velázquez (autor de la banda sonora del film Lo Imposible de J.A. Bayona), amb el qual la música pren un paper rellevant en el muntatge.

L’autor, diu de l’obra: "he escrit Aventura! perquè estic enamorat de la meva dona i del meu fill, i dels meus amics i de la meva família, i de la gent amb qui treballo, i dels meus veïns, i dels cambrers i de les funcionàries de l’ajuntament de Madrid amb qui ric de tot quan vaig a pagar l’impost de les escombraries. No vull emigrar ara, perquè el meu fill comença l’escola bressol dilluns vinent. Ara no. He escrit Aventura! per fer pujar dalt de l’escenari els fantasmes que em produeix aquesta crisi".

L’espectacle es va estrenar el passat 16 de novembre al Teatre Municipal de Girona, dins del marc del Festival Temporada Alta. Posterioment es va presentar durant un mes al Teatre Lliure de Barcelona i, ja entrat el mes de gener, va iniciar la gira que el portarà pels escenaris de més de vint ciutats catalanes fins al proper mes de juny. La cita a Roses, el proper diumenge 24 de març, a les 18 h.

Autor i director: Alfredo Sanzol | Traducció: Sergi Belbel
Intèrprets: Mamen Duch, Marta Pérez, Carme Pla, Albert Ribalta, Jordi Rico, Àgata Roca
Escenografia: Alejandro Andújar |
Música original: Fernando Velázquez
Il·luminació: Carlos Lucena | So: Roc Mateu | Vestuari: Alejandro Andújar i Adriana Parra | Producció executiva: Daniel López-Orós

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document