L’institut Illa de Rhodes ofereix un cicle formatiu en col·laboració amb el Grup d’Esports Nàutics-GEN

L’Institut Illa de Rhodes ofereix des d’aquest curs 2012-2013, els estudis de grau mitjà per obtenir el títol de tècnic en conducció d’activitats físicoesportives en el medi natural, en col·laboració amb el Grup d’Esports Nàutics de Roses (GEN), on es porten a terme pràctiques del curs. El centre rosinc és l’únic de la comarca on s’imparteix aquest cicle formatiu, que capacita als estudiants per fer de guies i monitors.
GEN Roses

GEN Roses

19/09/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Treballar com a monitors o guies per senders i zones de muntanya, ja sigui a peu, en bicicleta o a cavall, és la sortida professional a la qual capacita l’obtenció del títol de tècnic en conducció d’activitats físicoesportives en el medi natural. En el cas de Roses, a més, els participants reben enguany formació en activitats nàutiques, gràcies al conveni establert entre l’institut Illa de Rodes i el GEN.

La durada del curs acadèmic que s’acaba d’iniciar és de 1.400 hores: 990 hores lectives i 410 de pràctiques. En el cas de Roses, l’Institut Illa de Rhodes ha triat com a currículum de lliure disposició assignatures relacionades amb els esports nàutics i el medi marí propi de Roses, com ara caiac de mar, vela lleugera, o socorrisme aquàtic, modalitats que des del passat dilluns s’imparteixen a les instal·lacions del Grup d’Esports Nàutics. En total, en el present curs participen un total de 36 alumnes, dividits en 2 línies.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document