L'Ajuntament obsequia les escoles de Roses amb una col·lecció de llibres per Sant Jordi

Amb motiu de la celebració de la Diada de Sant Jordi, el Departament de Cultura i Patrimoni de l’Ajuntament de Roses ha emprès una acció per obsequiar tots els centres educatius del municipi amb diferents publicacions municipals editades en els darrers anys. D’aquesta manera el consistori ofereix a les escoles la possibilitat d’augmentar els seus fons bibliogràfics, i concretament les seccions locals de les seves biblioteques, amb la incorporació de 10 títols sobre Roses.
llpt

llpt

21/04/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Durant els darrers dies el consistori rosinc ha enviat un comunicat als cinc CEIP i als dos instituts de la població, informant-los que posa a la seva disposició un lot de llibres, la majoria publicats per l’Àrea de Cultura i Patrimoni, amb títols pertanyents a les col·leccions municipals Papers de Recerca, Biblioteca de Rescats i Assaig i Recerca.

El lot de regal s’integra d’un total de 10 publicacions que tracten sobre Roses des de diferents vessants, tals com la seva història, els seus personatges il·lustres, etc. Els títols que les escoles poden obtenir són: "Sunyer metges, pare i fill", "Roses o la recerca de la zona grisa","L’origen i evolució de l’Arxiu Municipal de Roses", "La Vila de Roses, segles XIV-XVI", "Les fortificacions reials del golf de Roses en època moderna", "La colònia grega de Rhode", "Pobles de muntanya, pobles d’aigua al Pirineu oriental (1100-650aC.)", "La Ciutadella de Roses", "Diccionari biogràfic de l’Alt Empordà", "La Costa Brava abans de la costa Brava".

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document