L'Ajuntament reforça el Club de la Feina i organitza un curs de formació per a aturats

L'Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Roses reorganitza el seu servei d'orientació laboral per donar prioritat a aquelles accions destinades a la recerca de feina per part de persones aturades. Paral·lelament, el proper mes de febrer iniciarà un curs de formació en comerç, restauració i emprenedoria, adreçat a persones aturades inscrites com a demandants d'ocupació a l'Oficina de Treball de la Generalitat.
17/01/2012 00:00 -   Departament de comunicació i Premsa  

D’acord amb aquesta reorganització, el proper mes de febrer deixarà de funcionar el servei e Borsa de Treball i passarà a reactivar-se i potenciar-se l’anomenat Club de la Feina, destinat a oferir l’assessorament i els recursos necessaris a aquelles persones que estan buscant feina. Informació sobre cursos, ofertes laborals, o la disposició d’ordinadors perquè els usuaris puguin actualitzar currículums i consultar webs temàtiques, són alguns dels serveis que s’oferiran. A més, el servei estarà conduït per una orientadora que dirigirà els demandants en el procés de recerca de feina, i que en cas de necessitat els derivarà als programes formatius adients (tallers sobre confecció de currículums, entrevistes de feina, alfabetització digital,...)

En aquest espai, que obre els dijous al matí entre les 9 i les 12 h al CAR de Roses (Gran Via Pau Casals, 39-45), es compta també amb el Punt d'Autoservei del Serveis d'Ocupació de Catalunya (PASOC), que permet renovar la inscripció de demanda d'ocupació de les persones inscrites a l'Oficina de Treball o obtenir certificats, sense necessitat d'haver-se de desplaçar fins a Figueres.

El servei del Club de la Feina és possible gràcies al finançament del Programa de Treball als Barris del Servei d'Ocupació de Catalunya (Departament d'Empresa i Ocupació) i al conveni de col·laboració amb el Consell Comarcal de l'Alt Empordà.

D'altra banda, l'Ajuntament de Roses continua apostant per la formació com a eina per facilitar el retorn al mercat de treball de les persones que estan desocupades, i alhora millorar la competitivitat de les empreses a través de la contractació de personal qualificat. En aquest àmbit, el consistori organitza el Curs de formació en comerç, restauració i emprenedoria, que tindrà lloc entre el 6 de febrer i el 16 de març, adreçat a persones aturades inscrites com a demandants d'ocupació a l'Oficina de Treball de la Generalitat. El curs tindrà una durada de 80 hores teòriques i 16 hores de pràctiques en empreses del municipi de Roses.

Les inscripcions es poden realitzar del 23 al 27 de gener via web: http://eajuntament.roses.cat:8008, o bé presencialment al Servei d'Atenció al Ciutadà-SAC, (pl. Catalunya 12), de dilluns a divendres de 9 a 14h.
 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document