L'Ajuntament reparteix airejadors de dutxa per a l'estalvi d'aigua

El Servei d'Atenció al Ciutadà (SAC) ofereix gratuïtament un total de 1.200 reguladors de cabdal de dutxa i 3.000 airejadors, 500 d’ells aptes per a la seva instal·lació en models antics d’aixeta. Amb aquesta actuació, finançada en un 50% per l’empresa SOREA, el consistori finalitza la campanya de repartiment d’estalviadors d’aigua entre la ciutadania iniciada l’any 2007.
Aixetes

Aixetes

08/08/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El repartiment que s’inicià ahir dilluns, vol donar resposta a les peticions dels ciutadans que no han pogut instal·lar els airejadors distribuïts pel consistori fins ara, ja que aquests no eren aptes per als models d’aixeta més antics. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha adquirit un total de 500 dispositius adaptables a aquests tipus d’aixetes, per tal que tothom que vulgui contribuir a l’estalvi d’aigua de boca pugui fer-ho. D’altra banda, es distribuiran també un total de 1.200 reguladors de cabdal d’aigua de dutxa, que permeten un estalvi de fins a un 50% de consum.

 

Els diferents dispositius (repartits en caixetes de dues unitats) es troben a disposició de les persones interessades a les oficines del Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC) de l’Ajuntament. En total, el consistori rosinc haurà repartit més de 10.000 dispositius d’estalvi, des que el passat mes d’octubre de 2007 iniciés aquestes actuacions amb una primera campanya dirigida als escolars del municipi.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document