L’obra “Fum” de Teatre de Guerrilla i el concert de jazz Maurizio di Fulvio Trio, propostes del TMR per al cap de setmana

Divendres, 21 de maig (21 h), el Teatre de Guerrilla fa parada al Teatre Municipal de Roses (TMR) amb la seva obra “Fum”, sota la direcció de Quim Masferrer. Diumenge, a les 19 i en el mateix escenari del TMR, tindrà lloc el concert de clausura del cicle “Moments Musicals” amb la formació Maurizio di Fulvio Trio, que oferirà una actuació de jazz amb obres de Sting, Ellington i Wonder, entre d’altres.
FUM

FUM

19/05/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

"Fum" és el cinquè espectacle de la companyia d’Arbúcies Teatre de Guerrilla, un conte sense fades on s’explica la història de tres personatges tragicòmics que beuen a la barra d’un bar mentre senten, atònits, com la vida els passa pel damunt. De glop en glop, consumeixen la seva existència i intenten oblidar el que són i esdevenir allò que mai seran. Projecten impossibles per fugir de la buidor que els domina, i reprodueixen formes de poder mediocres que els han de portar a la glòria.

Entrades a la venda dues hores abans de l’espectacle a les taquilles del Teatre. Preu: 15 euros.

 

Finalitza la segona edició dels Moments Musicals

El cicle Moments Musicals de Roses, que ha reunit uns 2.500 espectadors, tancarà la seva 2a edició al TMR el proper diumenge 23 de maig (19 h), amb una actuació de jazz de la mà del reconegut Muarizio di Fulvio Trio que oferiran obres de Sting, Ellington, Wonder i composicions del grup Fulvio sota el títol "Amb aires mediterranis de jazz".

Cal destacar, que aquest és l’últim concert de la temporada i que per primer cop dedica una de les seves actuacions a aquest particular estil musical, amb un trio de guitarra, contrabaix i percussió. Segons la direcció artística del Festival, "es tracta d’una formació peculiar pel fet que la composen aquests tres instruments".

 

Les entrades, que no són numerades, es poden comprar a les taquilles del teatre una hora abans del concert i tenen un preu de 5€.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document