L’obra “Lúcid” inicia la nova temporada teatral al TMR

El proper dissabte 20 d’octubre el Teatre Municipal de Roses iniciarà la nova programació corresponent a la temporada teatral Tardor 2007- Hivern 2008, amb la representació de l’obra “Lúcid”, de l’argentí Rafael Spregelburd.
Lúcid

Lúcid

16/10/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Rafael Spregelburd és un dels dramaturgs i directors argentins més interessants i reconeguts, tant dins com fora del seu país. Spregelburd proposa noves formes narratives que posen de manifest la confusa percepció que tenim de la realitat.

Després de la trepidant "La estupidez", el director va estrenar en el marc del Festival Temporada Alta 2006, la divertida i esbojarrada "Lúcid", on fa servir una intel·ligent i original manera de jugar amb l’ambigüitat espai-temporal a partir d’una rocambolesca història.

"Lúcid"
narra la història d’una nena que fa donació d’un ronyó al seu germà petit que agonitza. Tots dos sobreviuen, però a un preu molt elevat. Anys més tard, la germana torna i reclama el que és seu, iniciant una negociació que resulta un malson i on la lucidesa és esporàdica.

Els personatges de l’obra, amb versió catalana de Pere Puig, són interpretats per Cristina Cervià, David Planas, Meritxell Yanes (tots tres gironins), i Oriol Guinart.

La representació de l’obra a Roses tindrà lloc el proper dissabte 20 d’octubre, a les 22 h. La venda anticipada d’entrades tindrà lloc a l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Roses durant la setmana prèvia a la funció, amb horari de dilluns a divendres de 10 a 14 h. El mateix dia, es podran adquirir a les taquilles del Teatre Municipal. El preu de l’entrada és de 10 euros.

La programació teatral prosseguirà el proper 17 de novembre amb "La Ronda",
proposta de la companyia figuerenca La Funcional Teatre, mentre que el 24 del mateix mes, Dei Furbi representarà a Roses "L’illa dels esclaus".

Fora de l’apartat teatral, altres representacions programades al TMR per a aquest trimestre són l’actuació de Seven Sisters
, companyia que combina la dansa contemporània amb instal·lacions, música i vídeo (10 de novembre).
L
es propostes musicals de l’associació rosinca Viumúsika portaran al teatre els concerts de Blue Tubes (blues, 2 novembre), la música afro-americana de Bayou Brothers (7 de desembre) i el trio flamenc El Tio Carlos (4 de gener).

Per la seva banda, el públic infantil, té la diversió assegurada amb Contecolors
(4 de novembre) i Contes de Pau (2 de desembre), programats per Optimist. 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document