L’Oficina de Català es trasllada a la Riera Ginjolers

L’Oficina de Català de Roses ha finalitzat el seu trasllat a la nova seu ubicada a la planta baixa de l’edifici del Casal del Pescador, en el número 22 de la Riera Ginjolers. Les tasques de trasllat van tenir lloc entre dimecres i divendres de la setmana passada, de manera que des d’aquest dilluns, l’oficina imparteix les seves classes i ofereix els seus serveis des del nou emplaçament.
Aula nova oficina català

Aula nova oficina català

03/03/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El trasllat ha comportat una important millora de les condicions físiques d’aquest servei, ja que la nova ubicació té més superfície i més lluminositat que les instal·lacions anteriors. A més, els diferents espais (dues aules, espai d’autoaprenentatge, àrea d’administració,...) queden integrats a partir d’ara en un mateix edifici, mentre que fins ara ocupaven els baixos de dos edificis diferents del carrer Sant Josep.

Amb aquest canvi es vol dotar d’unes millors condicions de confortabilitat els alumnes i usuaris de l’oficina, fins que aquesta ocupi la seva ubicació definitiva, d’acord amb el Pla d’Equipaments Culturals de Roses en què treballa el consistori.

L’oficina de Català de Roses ofereix cursos de nivell bàsic, elemental, intermedi, de suficiència i superior. A més disposa de servei d’autoaprenentatge de català, assessorament lingüístic gratuït (consultes lingüístiques, correcció de textos, informació de recursos bibliogràfics i informàtics, informació sobre drets lingüístics...), campanyes de dinamització lingüística, etc.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document