L’Oficina de Català ofereix la plataforma Parla.cat per aprendre català on line

L’Oficina de Català de Roses posa en marxa els nous cursos de nivell intermedi (nivell B) o suficiència (nivell C) en línia, que segueixen la modalitat semipresencial. D’una banda, els alumnes compten amb la plataforma Parla.cat per al seu aprenentatge, així com amb tutories presencials impartides pel professorat dels cursos de català per a adults del Consorci per a la Normalització Lingüística.
Inscripcions cursos català

Inscripcions cursos català

18/10/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La plataforma Parla.cat també disposa d’un espai d’accés lliure amb recursos i materials didàctics relacionats amb l’aprenentatge de la llengua catalana. Les matrícules es poden tramitar durant aquest mes d’octubre a l’Oficina de Català de Roses, dins l’horari d’atenció al públic (de dilluns a divendres de 10 a 14 h i les tardes de dimarts també de 16 a 18 h).

D’altra banda, també durant l’octubre, l’Oficina de Català manté oberta la matrícula dels seus cursos presencials. Hi ha places disponibles per a tots els nivells que ofereix: des dels bàsics fins als suficiències (nivell C). Per a més informació, podeu trucar al 972 25 39 47 o bé podeu apropar-vos fins a l’Oficina de Català de Roses, a la riera Ginjolers, 22 (de dilluns a divendres de 10 a 14 h i les tardes de dimarts també de 16 a 18 h).

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document