L’Oficina del Pla de Barris de Roses informa sobre el Pla Renova’t de finestres

L’Oficina de Pla de Barris de l’Ajuntament ofereix un servei d’informació relacionat amb la convocatòria d’ajuts que la Generalitat de Catalunya ofereix per a la renovació de finestres, obertures i proteccions solars aquest any 2011. L’horari d’atenció al públic de l’oficina (situada a la primera planta de la Casa Jordà, a la plaça Catalunya), és de dilluns a divendres, de 10 a 14 h.
Ajuts

Ajuts

27/01/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Pla Renova't de finestres, obertures i proteccions solars estan destinats a la renovació i substitució d'obertures i proteccions solars tèrmicament eficients. Els ajuts són per a habitatges particulars, per a edificis plurifamiliars i per a edificis del sector terciari. L'objectiu és millorar l'eficiència energètica i reduir el consum d'energia a les llars i al sector terciari català, així com potenciar l'ús racional de l'energia entre els ciutadans de Catalunya mitjançant la renovació de les obertures (finestres, portes, vidrieres, claraboies) i la millora de la protecció solar de les mateixes mitjançant persianes, gelosies, lamel·les o tendals.

A qui va dirigit?

- Per a habitatges particulars que han de ser primera residència: a famílies (les comunitats de propietaris, i comunitats de béns s'inclouen dins d'aquesta consideració).

- Per a edificis del sector terciari i actuacions integrals en blocs d'habitatges: Comunitats de propietaris o de béns, empreses privades, institucions sense finalitat de lucre, fundacions i altres ens corporatius.

Termini: del 17 de gener al 30 d'abril de 2011.

Termini d'execució: la compra i instal·lació de les obertures subvencionades s'haurà pogut realitzar a partir de l'1 de gener de 2011 i fins l'acabament del període de vigència del pla.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document