LAX’N’BUSTO “Simfònic” es preestrena a Roses el proper 10 d’abril

Després d’una extensa trajectòria que aquest any n’acompleix 25 anys, els Lax’n’Busto han agafat el repte de fusionar la seva música arrelada en el rock i el pop, amb un concepte orquestral de tall clàssic. Junt amb l’Orquestra de Cambra de l’Empordà i amb la col·laboració d’altres músics reputats, han concebut un concert per a grup i orquestra que sota el títol de “Simfònic”, preestrenaran al Teatre Municipal de Roses el proper 10 d’abril.
Simfònic

Simfònic

01/04/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

La presentació d’aquesta inèdita proposta tindrà lloc el proper 15 d’abril al Gran Teatre del Liceu, dins la programació del Festival de Guitarra de Barcelona. Prèviament, però, les poblacions de Roses i Vic tindran l’honor d’acollir les preestrenes, que en el cas de Roses se celebrarà diumenge 10 d’abril, a les 19 h, al Teatre Municipal.

Es tracta d’un concert, sota la direcció de Joan Albert Amargós, on les cançons del grup es vesteixen de gala, amb l’aportació d’una orquestra de formació clàssica i uns arranjaments realitzats especialment per a aquesta ocasió per part de reconeguts músics de primer nivell, com Joan Albert Amargós, Pere Bardagí, Josep Maria Duran, Juan Méndez i Clàudia Bardagí, a més dels propis components del grup com Eduard Font i Pemi Rovirosa. Joan Albert Amargós ha estat l’encarregat de coordinar a més, l’elecció de músics i arranjadors.

El repertori escollit vol homenatjar d’alguna manera, les cançons que sovint no han pogut formar part del repertori del grup en el context habitual d’un concert de rock, i que amb la incorporació dels arranjaments i l’orquestra agafen una dimensió que no havien projectat fins ara. Altres cançons que formen part de l’ideari actual del grup, es podran gaudir passades per l’embolcall de sonoritats inèdites.

Les entrades (18 euros) ja es poden reservara les oficines del Teatre Municipal (Av. Tarragona, 81. Entrada pel lateral del pàrquing. Tel: 972 15 25 32) de dilluns a divendres de 10 a 14h.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document