L'Embranzida Jove edita un disc de nadales per a la Marató de TV3

L'Associació Juvenil i Cultural Embranzida Jove de Roses publica aquest Nadal en benefici de la Matató de TV3, un CD de nadales elaborat, musicat i cantat per membres de l'associació i músics locals, amb la col.laboració dels regidors de l'equip de govern de l'Ajuntament de Roses. El disc, titulat “NadaleZ Vol.1”, conté fins a 10 cançons, té un preu de 10€, i es pot adquirir als establiments associats a ACOR.
Presentació CD Nadales

Presentació CD Nadales

14/12/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Fa tres anys que l'Embranzida Jove de Roses realitza, la vigília de Nadal, una cantada de nadales a la Plaça de l'Església després de la missa del gall. L'any 2010 l'associació va voler fer un pas endavant i va decidir gravar una maqueta amb tres nadales, a benefici de l'Eric, un nen de Figueres amb càncer, i que va exhaurir el centenar de còpies inicials.

Enguany, a més de repetir la ja tradicional cantada del dia 24, l'Embranzida Jove ha decidit entrar a un estudi, i publicar un CD de Nadales, produït per Jordi Rubau sota el segell discogràfic "Indiket Music", a benefici de la Marató de TV3, que en l'edició del 2011 destinarà els fons recaptats a l'estudi de la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits.

Per a la producció d'aquest disc, l'Embranzida ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament de Roses i de l'Associació de Comerciants de Roses, ACOR. La desena de cançons que formen l'àlbum han estat elaborades completament per joves membres de l'Embranzida, des de la música fins a les veus. També els regidors de l'equip de Govern de l'Ajuntament de Roses, es van animar a posar la seva veu en una de les cançons.

L'àlbum "NadaleZ Vol.1" surt a la venda el 10 de desembre amb una tirada inicial de 500 còpies. Es pot comprar als establiments associats de l'ACOR i part de la recaptació anirà a benefici de "La Marató" de TV3.

Els joves de l'Embranzida Jove de Roses realitzaran també durant els caps de setmana de desembre i les festes nadalenques el "Nadalez Tour!", que consistirà en una sèrie de d'actuacions en diferents places i carrers de Roses per presentar el disc i amenitzar el poble.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document