Les escoles de Roses, punt de trobada de famílies de diferents orígens i cultures

El proper 5 de març els centres escolars de Roses iniciaran la realització dels Tallers de Cohesió de Famílies, activitat inclosa dins el programa que el Pla Educatiu d’Entorn de Roses proposa per al curs 2006-2007. Els tallers estan adreçats a totes les famílies d’escolars del municipi, de diferents orígens, llengües i cultures.
26/02/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb aquesta activitat, es vol posar a disposició de les famílies un espai de trobada i convivència dins de l’escola o l’institut, per tal de permetre als pares i mares conèixer-se millor, compartir experiències i afinitats i participar de la vida escolar dels seus fills. Al mateix temps, es possibilitarà el coneixement d’espais, recursos i serveis del municipi que els puguin interessar, ja siguin culturals, socials, educatius, sanitaris,...

L’objectiu és facilitar la interrelació entre les famílies arribades al poble recentment i aquelles altres que hi porten més temps, on es tractin punts d'interès comú i s'afavoreixi la comunicació oral en català dels pares i mares assistents.

Els tallers es portaran a terme a tots els centres de primària i secundària de la vila fins a la primera setmana de juny, durant dues hores setmanals, en horari escolar. Per facilitar-ne l’assistència, els pares i mares amb fills menors de 3 anys, poden assistir-hi amb ells.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document