Les millors imatges científiques a Roses

La Biblioteca Municipal de Roses acull fins al proper 4 d’abril l’exposició FOTCIENCIA, una tria d’imatges científiques provinents del certamen que porta el mateix nom, i que té per objectiu aproximar la ciència i la tecnologia als ciutadans mitjançant una visió artística i estètica.
imatge exposició FOTCIÈNCIA

imatge exposició FOTCIÈNCIA

20/03/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

FOTCIENCIA és un certamen de fotografia científica convocat pel Consejo Superior de Investigaciones Científicas (CSIC) i la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT). L'objectiu de l’exposició és acostar la ciència i la tecnologia als ciutadans, mitjançant una visió artística i estètica suggerida a través d'imatges científiques i d’un comentari escrit del fet científic que il·lustren.

El jurat, juntament amb l'organització, ha seleccionat 49 imatges i els seus respectius textos per a ser exhibides en exposicions itinerants. Aquest fet fa que, per tercer any consecutiu, el Museu de la Tècnica de l’Empordà (MTE) dugui aquesta exposició a l’Alt Empordà, en aquesta ocasió, concretament, a les poblacions de Roses i Llança.

Gràcies a les imatges de FOTCIENCIA el visitant aconseguirà veure la relació existent entre la investigació científica i les seves aplicacions tecnològiques i industrials. Podrà, també, descobrir els objectes d'estudi de la comunitat científica, les persones que ho realitzen, la seva instrumentació i instal·lacions o les tecnologies que resulten de l'avanç científic. En definitiva, acostar-se i descobrir un món, la investigació científica, cada vegada més influent, vital i important en l'economia i la societat del S.XXI.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document