Les nadales protagonitzaran el concert de desembre del cicle Moments Musicals a Roses

En el marc de les festes nadalenques, el segon cicle Moments Musicals a Roses ha programat per al proper dissabte 19 de desembre un “Concert extraordinari de Nadal”. L’actuació anirà a càrrec del Conjunt XXI i la mezzosoprano Anna Alàs, que cantarà nadales arranjades per Salvador Brotons, escrites especialment per a aquesta formació. S’escoltaran obres de Wagner, Mahler i Toldrà. En aquesta ocasió, el concert e celebrarà a l’Església Parroquial de Roses, situada a la plaça de l’Església, a les 21.30h i serà gratuït.
Moments Musicals

Moments Musicals

16/12/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Continuant amb l’objectiu de diferenciar-se de l’oferta musical de la temporada turística i dirigit especialment als habitants del municipi i de les comarques de l’entorn, el cicle Moments Musicals a Roses segueix oferint un concert al mes, després que l’any passat aconseguís reunir un públic molt nombrós, amb més de 1.500 assistents en els diferents concerts programats.

La inauguració d’aquest any va anar a càrrec de l’excepcional duet de guitarra i piano, els andalusos "Hermanos Cuenca", i va prosseguir el passat 22 de novembre amb el violinista de prestigi internacional Óscar Bohórquez. La voluntat dels impulsors és enriquir i consolidar l’oferta musical de qualitat al nostre territori en aquest període fora de l’època estival amb concerts d’alt nivell artístic i d’estils molt diversos. El cicle continuarà de gener a maig i l’organització ja anunciarà oportunament la programació.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document