Les navilieres nord-americanes Oceania Cruises i Silver Sea es fixen en els ports de Roses i Palamós

La companyia nord-americana de creuers de luxe Oceania Cruises estudia introduir els ports de la Costa Brava com a ruta alternativa als ports escala actuals del Mediterrani. Els contactes han estat possibles gràcies a la participació dels ports de Roses i Palamós, a través de Ports de la Generalitat, en la Seatrade Cruise Shipping de Miami, convenció internacional de referència on es donen cita els principals responsables de la indústria creuerista.
Creuer a Roses

Creuer a Roses

18/03/2013 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Ports de la Generalitat conjuntament amb els ajuntaments de Palamós, Roses, les cambres de comerç de Girona i Palamós, el Patronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, han estat presents entre l’11 i el 14 de març a la Seatrade Cruise Shipping de Miami (Estats Units), mostrant les infraestructures dels Ports de Roses i Palamós, les seves dades tècniques i els serveis i recursos turístics de què disposen les navilieres i els passatgers en arribar a la costa.

Durant els dies que ha durat la convenció, la marca Costa Brava Cruise Ports (integrada per ambdós ports), s’ha donat a conèixer als professionals del sector a través de presentacions, reunions i materials específics com ara el
catàleg promocional,el web www.costabravacruiseports.com i el vídeo promocional aeri de la Costa Brava. Companyies navilieres com SilverSea, Azamara Club Cruises, Norwegian Cruise Line, Regent Seven Seas, entre altres, s’han interessat pels ports empordanesos.

A destacar, que la delegació gironina encapçalada pel president de la Diputació de Girona, la gerent de Ports de la Generalitat i els presidents de les Cambres de Comerç de Girona i Palamós, es van reunir amb directius d’Oceania Cruises a les oficines de la companyia a la ciutat de Miami- Arran de la trobada, els representants d’Oceania van interessar-se per les destinacions de Palamós i Roses, prioritàriament pels productes de golf i gastronomia de la destinació gironina, i van expressar estudiar la possibilitat d’incloure l’oferta com a ruta alternativa als ports escala actuals del Mediterrani.

Així mateix, les companyies de luxe i exclusives The World i Silver Sea han anunciat que faran escala a la Costa Brava la temporada 2014.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document