L'IES Cap Norfeu organitza la IV Marató Poètica

L’IES Cap Norfeu de Roses celebrarà el divendres 21 d’abril la propera diada de Sant Jordi amb la IV Marató Poètica, que consistirà en la recitació de poemes durant 12 hores (de les 9 h a les 18 h, i de les 21 h a les 24 h).
cartell marató poètica

cartell marató poètica

11/04/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

En aquest recital, hi participaran alumnes, professors, pares, personal del centre, grups teatrals i corals, altres centres d’ensenyament, associacions i institucions i entitats de la vila i la comarca i tothom qui ho desitgi.

L'objectiu dels organtizadors és que l'acte sigui el més participatiu i popular possible, per la qual cosa convida tothom a participar, ja sigui recitant algun poema o simplement assistint a l'acte com a espectadors en aquesta diada poètica.

El recital tindrà lloc a l’Institut Cap Norfeu de Roses (c/ Ponent, s/n). L'assistència és oberta a tothom (com a rapsode o com a públic) i es  podran recitar poemes en qualsevol idioma i de qualsevol autor.

En cas de voler participar recitant, la organització demana que:

- es comuniqui l'assistència com més aviat millor
- es digui el nom del rapsode, títol del poema o poemes escollits, i autors
- s'informi de l’hora de la visita i la durada aproximada de la vostra recitació

Està previst que aquesta edició vagi de bracet amb la commemoració del 250 aniversari del naixement de W. A. Mozart.

Per tal de confirmar la participació, aportar les dades requerides, i aclarir els dubtes que encara pugueu tenir, podeu trucar a l’Institut Cap Norfeu (972 150569), i demanar per en Miquel Barti, l’Ana Aldama, en Càndid Sempere, la Carme Busquets o en Joan Puig. 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document