Lliurament de premis de la primera edició del Premi Treballs de Recerca

Aquest matí ha tingut lloc a la sala d’actes de l’Ajuntament de Roses, l’acte de lliurament dels premis corresponents a la primera edició del Premi Treballs de Recerca 2006, convocat per l’Ajuntament de Roses.
Finalistes Premi Treballs de recerca

Finalistes Premi Treballs de recerca

30/06/2006 00:00 -    

El concurs està adreçat als alumnes de tots els centres de batxillerat de la vila (IES Cap Norfeu, IES Illa de Rodes i Centre Escolar Empordà), amb la intenció d’incentivar i reconèixer els millors treballs realitzats pels joves del municipi al llarg del curs escolar 2005-2006.

Les direccions de cadascun d’aquests centres d’ensenyament han estat les encarregades de realitzar la tria prèvia, amb dos treballs per centre, els quals han passat a la fase final d’avaluació per part del jurat del concurs, integrat per Pere Joan Vicens Vives (president de l’Editorial Jaume Vicens Vives), Natàlia Molero (filòloga i professora de l’Escola d’Administració Pública de Catalunya) i Artur Domingo (director del SES Cap de Creus de Cadaqués).

gw-03a452493d93d82fa407bb91c217de5bd8122d23

La guanyadora del primer premi, consistent en una dotació econòmica de 500 euros, ha estat l’alumna Ariadna Juan. Els dos accèssits, dotats cada un d’ells amb un premi de 200 euros, han recaigut sobre Núria Sánchez i Aida Llauró. Els tres finalistes restants són Damián Sánchez, Irene Vehí i Marc Ricart.

L’acte ha estat presidit per la regidora d’Ensenyament, Montserrat Mindan, i pels membres del jurat, Artur Domingo i Pere Joan Vicens Vives. Durant el mateix, la regidora ha destacat la qualitat dels treballs presentats i ha agraït la resposta i col·laboració obtingudes per part dels centres escolars, motius pels quals es vol donar continuïtat a aquest premi en properes edicions.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document