Més de 70.000 visitants atesos per l’Àrea de Turisme de Roses

El servei d’atenció personalitzada que l’Àrea de Turisme de Roses ofereix als visitants del municipi, ha atès entre el 15 de juny i el 9 de setembre un total de 71.868 persones. Finalitzat el punt més àlgid d’afluència turística a la població, l’Àrea acaba d’iniciar la tasca de promoció i captació de nous mercats, rebent aquest mateix cap de setmana un grup de periodistes russos especialitzats.
Grup periodistes russos a Roses

Grup periodistes russos a Roses

15/09/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Les dades recollides entorn a les persones ateses des dels serveis d’informació turística de l’Ajuntament de Roses durant la temporada d’estiu, donen enguany una xifra i procedències molt similars a la dels exercicis anteriors. Així, del total de 71.868 turistes que van passar per les oficines de l’Av. de Rhode i de Santa Margarida, la procedència majoritària segueix essent la francesa (53%), seguida de l’espanyola i catalana que són similars (18,50% i 17% respectivament). El 12 % restant el composen turistes provinents principalment d’Alemanya, Països Baixos, Anglaterra, Itàlia, Sud Amèrica, Europa de l’Est.

Les demandes més freqüents que han fet els turistes tracten sobre les visites que poden fer a Roses i als seus voltants, localitzacions, programa de festes i activitats de lleure. Altres interessos habituals són les platges i cales, els serveis de transport i el comerç, especialment els mercats setmanals.

Tasques de promoció i captació de nous mercats

Quan tot just finalitza la temporada de major afluència turística a Roses, el departament de Turisme de l’Ajuntament ha reprès ja les seves accions per a la promoció del municipi i la captació de nous públics potencials. Així, aquest cap de setmana, els responsables de Turisme de l’Ajuntament han rebut la visita d’un grup de premsa rus, integrat per set periodistes de revistes especialitzades en turisme.

Durant dos dies, el grup ha pogut visitar el municipi i conèixer l’àmplia oferta de serveis, establiments i activitats que la població proposa com a Destinació de Turisme Familiar, certificat atorgat a Roses per la Direcció General de Turisme de la Generalitat el passat mes de gener, i clara aposta del consistori per consolidar i millorar el seu potencial turístic de la ciutat.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document