Magda Casamitjana és la protagonista del darrer número de Visió Localret

Magda Casamitjana és la protagonista del darrer número de la revista Visió Localret que edita el Consorci Localret. El consorci està format per les administracions locals de Catalunya per actuar, de manera coordinada i unitària, davant el desenvolupament de les xarxes i els serveis de telecomunicacions, així com en l’aplicació de les TIC per millorar l’acció dels governs locals en l’impuls de la societat del coneixement.
28/10/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El contingut de l’entrevista gira al voltant de l’aposta decidida de Magda Casamitjana per la "Societat del Coneixement" i en l’ús de les noves tecnologies per facilitar al Ciutadà capacitat d’interacció amb l’administració, el territori i els mateixos representants polítics.

A l’entrevista Magda Casamitjana repassa els principals ítems que ha dut a terme e seu govern aquest dos primers anys de mandat en matèria tecnològica, posant especial èmfasi en el Projecte de Senyalització del Patrimoni mitjançant Codis QR, l’aplicatiu GEOPORTAL que utilitza la plataforma Google Earth per facilitar als ciutadans i visitants tota la informació territorial, en el procés de compliment de la Llei 11/2007 d’accés electrònic dels ciutadans al servei públic i en l’ús que fa ella mateixa de les eines tecnologiques que la xarxa posa a l’abast de qualsevol ciutadà.

La Revista Localret es reparteix a tots els municipis de Catalunya i pertanyen al Consorci Localret més de 800 ajuntaments d’arreu del país.

Magda Casamitjana és una apassionada de les noves tecnologies: utilitza la xarxa social Facebook per informar als ciutadans del què està fent en tot moment, té un bloc on penja els seus articles i reflexions, canal de youtube i ha estat pionera entre alcaldes en fer pública la seva agenda mitjançant Google Calendar.

Podeu trobar més informació sobre:

Magda Casamitjana

www.facebook.com/magdacasamitjana

http://magdacasamitjana.blogspot.com

www.youtube.com/magdacasamitjana

Consorci Localret

www.localret.cat

Visió Localred (revista en format pdf)

http://www.localret.cat/premsa-i-comunicacio/revistes-i-news/visio/num4

 

 

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document