Magda Casamitjana viatja a Madrid per tractar els assumptes pendents que té l’Estat amb Roses

Ahir al migdia, una representació de l’Ajuntament de Roses encapçalada per l’alcaldessa Magda Casamitjana, es va desplaçar a Madrid per tal d'entrevistar-se amb la nova Directora General de Costas, Alícia Paz Antolin. Entre els temes tractats, destaquen l’atermenament de Santa Margarita i la situació de Depuradora de marisc.
Viatge representació Ajuntament

Viatge representació Ajuntament

21/08/2008 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Santa Margarita

L’atermenament d’aquesta marina és un tema que preocupa especialment a l’alcaldessa, pel dèficit d’informació que han rebut els veïns per part de l’estat. Magda Casamitjana va convidar ahir la nova Directora General a visitar la marina i ha arrencat del ministeri el compromís d’informar de manera eficaç als veïns d’aquest barri de Roses. D'altra banda, la directora general va assegurar que la propietat privada no es veurà afectada en cap cas, i es va mostrar favorable a millorar la comunicació amb els veïns per tal d’evitar mal entesos.

Depuradora de Marisc

Pel que fa a la situació de la Depuradora de marisc, l'alcaldessa va plantejar prorrogar la seva estada a l'emplaçament actual. La Directora General va argumentar que la situació irregular en què es troba la depuradora des de fa vuit anys, obliga a buscar un emplaçament alternatiu. També va assenyalar que si l'ajuntament vol ajudar l’empresa, tot i no tenir cap competència que l’obligui, intenti facilitar-li uns terrenys alternatius. Per la seva banda, Magda Casamitjana, s’ha compromès a facilitar aquest espai alternatiu per tal que l’empresa pugui desenvolupar la seva activitat, i demanarà als serveis tècnics municipals que comencin a preparar el plec de condicions pel trasllat de la depuradora de marisc a la zona industrial.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document