Millora dels vestidors del Camp d’Esports de Roses

Les obres que s’hi han de realitzar tindran un cost total de 129.000 €.
camp d'esports

camp d'esports

24/02/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’Ajuntament de Roses ha aprovat inicialment el projecte de remodelació dels vestidors del Camp d’Esports Municipal de la zona esportiva del Mas Oliva. Les obres que s’hi han de realitzar tindran un cost total de 129.000 €.

Aquest projecte passa a sumar-se a les actuacions de millora de les instal·lacions futbolístiques de la zona esportiva previstes per a aquest any pel consistori rosinc, amb l’objectiu que les nombroses entitats i clubs esportius que en fan ús disposin d’unes instal·lacions de primera qualitat.

Els vestidors del camp d’esports, construït a l’inici de la dècada dels 80, es troben desfasats per a les actuals necessitats, amb mancances d’espai i d’il·luminació. La intervenció prevista suposarà l’ampliació d’una ala de l’edifici, la qual possibilitarà la creació d’un espai lliure que farà les funcions d’accés i vestíbul, l’ampliació dels vestidors existents i la incorporació d’un de nou, i el condicionament de la zona d’infermeria. La il·luminació de tota l’edificació també es millorarà, possibilitant l’entrada de llum natural.

En aquests moments, a més de les obres de la piscina coberta i d’una zona verda i d’aparcament, s’estan executant també a la zona esportiva els treballs d’instal·lació de gespa artificial en el camp de futbol La Vinyassa 1, mentre l’Ajuntament avança en la tramitació per a la col·locació d’aquest tipus de gespa en el camp d’esports durant els propers mesos.

Altres projectes esportius previstos per a aquest any són el tancament i la il·luminació de la pista poliesportiva, la substitució de la coberta de l’estadi i la remodelació del bar, la instal·lació de mòduls vestidors en el nou camp d’entrenament i la construcció de la pista coberta de vòlei-platja, a més del condicionament urbanístic de tot el sector. El total d’aquests projectes suposarà una inversió durant el període 2006-2007 de 6,5 milions d’euros.

 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document