Mossos d’Esquadra i Policia Local de Roses detenen tres persones per robar a l’interior d’onze domicilis i dos pàrquings

Agents de l’Àrea Territorial d’investigació de Girona, juntament amb efectius de la comissaria de Roses i de la Policia Local del municipi, van detenir el dia 2 d’octubre dos menors d’edat i el dia 5 Soufiyan K, de 19 anys d’edat, nacionalitat marroquina i veí de Roses, com a presumptes autors d’11 robatoris amb força a domicilis i 2 robatoris amb força en pàrquings.
cotxes recuperats

cotxes recuperats

13/10/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els mossos de la comissaria de Roses van constatar que des del dia 24 de setembre s’estaven produint alguns robatoris amb força a l’interior de domicilis de la població. Els agents també van saber que alguns d’aquests robatoris havien succeït de nit i mentre els seus propietaris dormien a l’interior dels domicilis. Els lladres s’emportaven bàsicament els objectes de valor que trobaven: joies, mòbils, diners en metàl·lic, etc, però en 8 ocasions també s’havien endut els vehicles, en total van sostreure 6 cotxes i dues motos.

Arran d’aquests fets, es va iniciar de forma immediata una investigació per part de l’Àrea Territorial d’investigació de Girona i de forma paral·lela els mossos de la comissaria de Roses, amb la col·laboració de la Policia Local i altres serveis, també van iniciar un dispositiu encaminat a identificar i detenir els autors dels fets.

La nit del dia 1 d’octubre, el dispositiu va donar els seus fruits, ja que una patrulla de paisà va observar a l’entrada d’una pensió de Roses tres persones que caminaven portant una televisió de grans dimensions. Quan els mossos es van disposar a identificar-los, el nois van fugir corrents del lloc per les escales i el teulat de l’edifici. Els mossos en va enxampar un, menor d’edat, i el van detenir. També van recuperar la televisió i van poder observar clarament els altres dos individus.

Els policies van fer les gestions pertinents i van comprovar que la tele l’havien sostret de l’interior d’un domicili dels qual també havien sostret un vehicle. Acte seguit, els mossos van localitzar i recuperar el cotxe robat.

El dia 2 d’octubre, la Policia Local de Roses va localitzar i detenir a un dels altres nois, també menor d’edat, que havia fugit. Posteriorment, el dia 5 es va detenir el major d’edat.

La investigació va continuar i, durant els dies posteriors, els agents van poder recuperar la totalitat dels vehicles robats, els 6 cotxes i les dues motos. Es dóna la circumstància que un dels vehicles estava valorat el 80.000 euros. Els objectes recuperats i els vehicles es van tornar als seus propietaris.

Els dos menors es van passar a disposició del Jutjat de menors i es va informar a la Fiscalia i el major d’edat va passar a disposició del Jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, els qual en van decretar la seva llibertat.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document