Natació per a discapacitats psíquics a Roses

Dijous 26 de gener, la Federació Catalana d’Esport i Lleure per a persones amb discapacitat psíquica, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Roses, va organitzar la trobada territorial de natació per a persones amb discapacitat intel·lectual a la Piscina Municipal de Roses. Un total de 200 nedadors i nedadores varen prendre part en les diferents curses i proves adaptades, tant a la piscina profunda com a la poc profunda.
Lliurament medalles

Lliurament medalles

27/01/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Els centres participants varen ser: Tramuntana (Baix Empordà), Fundació Montilivi (Gironès), La Fageda (La Garrotxa), Montseny – Guilleries (La Selva), Nostra Senyora de Montserrat (La Selva), El Vilar (La Selva), ALTEM (Alt Empordà), Mare de Déu del Mont (Alt Empordà), Fundació MAP (Ripollès) i COIET (Pla de l’Estany).

L’organització ha valorat molt positivament el desenvolupament de la jornada, que va transcórrer amb molta fluïdesa i sense cap incidència remarcable i ha destacat l’entusiasme i l’esforç de tots els participants en el campionat i la nombros presència d’autoritats donant suport a la prova: Sr. Ferran Roqué (representant territorial de Benestar Social), Sr. Josep Pujols (representant territorial d’Esports), Sr. Antoni Guinó (diputat de Cooperació Esportiva), Sr. Lluís Barba (delegat de la UFEC), i els regidors i regidores de l’Ajuntament de Roses: Sra. Montse Mindan, Sra. Anna Jorquera, Sr. Marc Danés, Sr. Josep Mª Masblanch, Sra. Sílvia Useros i Sr. Ambrosio Martínez.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document