Nit Blanca a la Ciutadella de Roses

Demà divendres 10 de setembre, l’Espai Cultural la Ciutadella celebrarà la segona edició de la Nit Blanca obrint fins a la mitjanit i oferint als visitants l’oportunitat de passar una nit en blanc original a la Ciutadella de Roses, participant en les activitats gratuïtes proposades per a l’ocasió.
Nit Blanca

Nit Blanca

09/09/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El Museu i la sala d’exposicions podran ser visitats lliurement durant tota la nit. Excepcionalment, aquesta nit també es podrà visitar lliurement el recinte exterior de la Ciutadella i aprofitar l’oportunitat de conèixer la fortificació de Roses i descobrir els seus racons d’una manera diferent i sorprenent. A les 21 h es realitzarà una visita nocturna on un guia acompanyarà el grup i mostrarà i explicarà els espais més importants del recinte.

A partir de les 22 h s’iniciarà l’opció per als més intrèpids: el Joc de Nit, una proposta lúdica per a totes les edats que portarà als participants a córrer i recórrer el recinte de la Ciutadella. Els jugadors, en equips de 4 persones, hauran de seguir pistes, ser hàbils i ràpids, localitzar llocs, vèncer pors, treballar en equip, utilitzar tots els sentits i realitzar les proves que proporcionaran la clau per resoldre l’enigma final. Les inscripcions per a participar en el Joc de Nit ja es poden fer a la recepció del Museu, o bé trucant al telèfon 972 151466.

Enguany, la Biblioteca també participa en la Nit Blanca i es traslladarà fins a la Ciutadella per oferir als visitants una sessió de contes per a adults. A mitjanit, es podran sentir Contes petits per a nens grans, a càrrec de Joan Boher, qui adverteix que "si no veniu és que potser... ja sou grans!"

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document