No, no i no

20/12/2008 00:00 -    

No no i no, ara i abans

Com ja sabeu no he estat partidària de parlar del passat. Sóc conscient de la responsabilitat que m’ha estat otorgada i tinc, tenim l’equip de govern, massa feina per jugar a desprestigiar qui ja ha rebut correctiu a les urnes.

He dit força vegades que el govern que tinc l’honor de presidir és un govern plural. Un govern amb moltes sensibilitats personals i polítiques diferents però amb un sol objectiu Roses.

Sembla que el regidor de Convergència i antic alcalde no recorda com actuava i com actua. El NO s’ha apoderat de CIU però no és nou. El NO ja era la resposta que teníem sempre quan actuava com a mandatari.

Recordo moltes coses però us n’explico unes quantes: no a plens cada mes, no a la paraula en el ple milers de vegades, no a donar informació als regidors com el registre l’entrada i sortida, no a un espai digne per a l’oposició, no a l’accés d’un ordinador i una adreça electrònica, no a la representació institucional quan ens corresponia, no als precs i preguntes amb debat ja que va fer un ROM a la mida de la prepotència, no a les juntes de portaveus, no que el President de la Generalitat Pasqual Maragall presidís la sala de plens quen sempre l’havia presidit el President Pujol.... i ara , a l’oposició i només a causa del ressentiment i la ràbia continuen ell i CIU amb el no.

Magda Casamitjana i Aguilà
Alcaldessa de Roses

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document