Nou Pla d’ordenació de les ocupacions de les platges i cales de Roses

El nou sistema d'ocupacions preveu concessions per períodes de temps més llargs i per majors superfícies, amb la intenció de millorar els serveis.
platja almadrava

platja almadrava

santa margarita

santa margarita

27/03/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Fins ara, el model emprat per a l’atorgament de les ocupacions a les platges de Roses ha estat el sistema d’autorització any a any, amb la limitació tant d’estructures com de superfície que aquesta modalitat implicava.

Amb l’aprovació del nou Pla d’Ordenació de les ocupacions de les platges i cales de Roses, l’Ajuntament inicia el procediment per aconseguir la concessió d’aquestes ocupacions a favor del municipi, amb la intenció de poder adjudicar-les (mitjançant subhasta i/o concurs), per terminis de més llarga durada i majors superfícies que els atorgats actualment.

L’objectiu és el d’aconseguir una millora dels serveis i el compliment dels criteris estètics, normes de seguretat, condicions mediambientals, etc, més adients, gràcies al fet que els concessionaris disposaran d’un termini d’amortització de les inversions que realitzin molt més adequat.

Els serveis inclosos en la regulació del Pla són restaurants, bars, terrasses, serveis de lloguer (gandules, para-sols, patins, kayaks,...), pantalans i qualsevol altre susceptible d’autorització dins del domini públic marítim. Així mateix, el nou reglament controlarà també les ocupacions de la zona de domini públic fora de l’àmbit de la sorra, com són terrasses, guixetes i quioscos per a la venda de bitllets o espais de dibuix.

L’Ajuntament de Roses trametrà els propers dies aquest Pla d’Ordenació al Departament de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat perquè procedeixi a la seva tramitació i aprovació, i per tal d’obtenir la concessió de les ocupacions per un període de 30 anys.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document