Obert el termini per sol·licitar diagnosis per a la millora del comerç i la restauració rosincs

Els empresaris del sector del comerç i de la restauració de Roses interessats a participar en una de les diagnosis comercials individuals que ofereixen Ajuntament, Cambra de Comerç i ACOR, poden presentar la seva inscripció a la seu de l’ACOR (Av. Montserrat, 13), fins al proper 30 de setembre. El nombre total de diagnosis que es portaran a terme serà de 30, i en la selecció d’empreses participants se seguirà estrictament l’ordre d’inscripció.
comerç Roses

comerç Roses

17/09/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Aquest projecte és fruit del conveni de col·laboració signat entre Ajuntament de Roses, Cambra de Comerç de Girona i ACOR, amb l’objectiu de donar suport al col·lectiu de comerciants i restauradors de Roses, incentivant millores en la qualitat dels seus establiments, dels serveis que ofereixen i de la seva gestió. El projecte pretén oferir a aquest empresariat una visió externa i especialitzada de la seva activitat, que li permeti encarar amb èxit accions de millora i de fidelització dels clients, de reducció de queixes i reclamacions i, en definitiva, incrementar els beneficis del seu negoci.

Les diagnosis, finançades per l’Ajuntament i la Cambra de Comerç i per tant totalment gratuïtes, consistiran en dues visites mistery shopping (client misteriós) i en una auditoria comercial. Amb elles, es pretén detectar els punts febles de cada activitat i actuar en conseqüència, amb l’objectiu de millorar la seva competitivitat.

El projecte de diagnosis vol actuar entorn a les necessitats copsades pel Pla Estratègic de Comerç encarregat pel Departament de Promoció Econòmica del consistori, el qual ha detectat una oferta comercial poc modernitzada a la població, on preval l’estacionalització i on s’aprecia un desajustament entre oferta i demanda, fet que provoca una important evasió de la despesa que fan els ciutadans rosincs, principalment cap a les ciutats de Figueres i Girona.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document