PACEM obre un servei a Roses per atendre als infants i famílies de la població

El Centre de Gestió de Serveis PACEM obre a Roses un nou servei amb el qual apropa als infants i famílies de la població els serveis de desenvolupament infantil i d’atenció precoç que realitza. La inauguració té lloc avui, divendres 19 d’octubre, a les 18 h, en el local de l’entitat situat al carrer Espronceda.
PACEM

PACEM

19/10/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

L’Entitat Centre de Gestió de Serveis PACEM SL gestiona, en règim de concert amb l’ICASS del Departament de Benestar Social i Família, el Servei d’atenció precoç de l’àmbit territorial de la comarca de l’Alt Empordà. El servei està destinat a tota la població infantil que presenta trastorns en el seu desenvolupament o que es troba en situació de risc de patir-los, amb independència de quina sigui la causa d’aquest trastorn.

El centre PACEM es va posar en funcionament el gener de 1989 amb 7 nens i dos professionals contractats per hores. Al llarg d’aquests anys el servei ha tractat més de dos mil cent infants de la comarca, mentre que en l’actualitat comptabilitza una mitjana anual de 236 nens atesos, amb un equip de 16 persones que configuren el servei.

Després de quasi 24 anys de funcionament i a fi d’apropar el servei als infants i les seves famílies, es posa en funcionament un servei de suport a Roses, situat al número 44 del carrer Espronceda.

El servei té encomanades les actuacions de caire preventiu per a la detecció, diagnòstic i intervenció terapèutica que s’estenen des del moment de la concepció, fins que l’infant compleix els sis anys.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document