Paisatges i personatges rosincs, una mirada inèdita de Francesc Guillamet

La Sala d’Exposicions de la Ciutadella de Roses inaugura divendres 8 de juny (20 h), l’exposició fotogràfica “Els anys Roses” de Francesc Guillamet. La mostra, que romandrà oberta fins al 5 d’agost, realitza un recorregut per les imatges captades pel fotògraf durant els anys 90, en què visqué a Roses, i ofereix la lectura pròpia de l’artista entorn a les persones i paisatges que l’envoltaren durant aquest període.
Exposició Guillamet

Exposició Guillamet

07/06/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

"Els anys Roses" ofereix l’oportunitat de conèixer l’obra més desconeguda de Francesc Guillamet (Figueres, 1956), dels anys en què va passar a viure de Figueres a Roses. Guillamet és àmpliament conegut pels reportatges fotogràfics realitzats en el món gastronòmic, tant com a fotògraf de capçalera d’El Bulli (on ha retratat fins a 1.847 plats al llarg de la seva història), com a d’altres restaurants i industrials de renom.

La present exposició ens permet conèixer el seu treball més inèdit, el de les escenes i imatges al voltant del paisatge i de les persones amb què es trobà el seu objectiu durant els moments de lleure i observació transcorreguts a Roses. Una faceta de la qual no se’n coneix gaire res i que permetrà al visitant, a través de les 36 fotografies que la composen, introduir-se en la visió particular del fotògraf entorn a tot allò que l’envoltà durant el seu període rosinc.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document