Pia Bosch i Montse Palma visiten Roses

El passat divendres 29 de gener, la diputada al Congrés Montse Palma i la diputada al Parlament de Catalunya Pia Bosch van visitar l’alcaldessa de Roses, Magda Casamitjana, amb qui van mantenir una reunió de treball per tractar temes i projectes comuns que les tres administracions estan desenvolupant a Roses actualment.
Moment reunió

Moment reunió

01/02/2010 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Entre els temes tractats es va parlar de l’adjudicació dels treballs que permetran finalitzar les obres del Castell de la Trinitat i el seu tancament, obres pressupostades en 400.000 euros que seran aportats en la seva totalitat pel Ministeri de l’Habitatge. Montse Palma va destacar la importància de l’acabament d’aquest projecte perquè Roses disposi d’un nou equipament cultural i ciutadà de gran nivell. També va parlar de l’execució dels Plans Zapatero a Roses, els quals han significat no tan sols l’embelliment de la ciutat sinó també un motor de generació d’ocupació i llocs de treball.

Per la seva banda, Pia Bosch va destacar els projectes engegats pel consistori rosinc amb la col·laboració de la Generalitat, dirigits a la lluita contra els efectes de la crisi i a la cohesió social, com són els projectes de formació i del Pla Educatiu d’Entorn, o la recent creació de l’Àrea de Promoció Econòmica encarregada de la formació empresarial, orientació laboral i generació de plans d’ocupació. Pia Bosch va incidir també en els esforços que es fan a Roses per incidir en el canvi de model productiu, com la dinamització de la zona industrial o el port.

Per la seva banda, l’alcaldessa de Roses va manifestar la importància i la seva voluntat de continuar treballant conjuntament amb totes les administracions en la creació i dinamització de projectes de progrés per a la reactivació social, cultural i econòmica del municipi.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document