PIMESTIC mostra als empresaris del sector turístic de Roses les claus del màrqueting electrònic

Dijous 28 de maig ha tingut lloc a l’Àrea de Promoció Econòmica de Roses (PER) una jornada divulgativa en el marc del pla PIMESTIC desenvolupat per la Generalitat de Catalunya. Durant la jornada, dirigida a l’empresariat del sector turístic, s’ha explicat a través d’exemples reals els avantatges d’implantar les tecnologies de la informació i la comunicació en la gestió empresarial i s’ha informat dels ajuts i vies de finançament de les quals es pot beneficiar el sector turístic.
Jornada PIMESTIC a Roses

Jornada PIMESTIC a Roses

28/05/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

PIMESTIC és un projecte desenvolupat pel Govern de la Generalitat, dirigit a millorar la competitivitat de les empreses catalanes mitjançant la introducció i la utilització eficient de les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC). Entre les actuacions que contempla s’inclouen la celebració de jornades de sensibilització i formació dirigides a gerents, directors d’operacions i directors informàtics de les pimes de tot el territori, com la que ha tingut lloc avui a Roses.

La sessió d’aquest matí ha estat la primera especialitzada en el sector turístic, i ha centrat la seva atenció en les eines de promoció dels negocis a internet i en el posicionament web per mostrar a les empreses com guanyar clients gràcies a la xarxa. Entre les experiències d’èxit del sector, s’han presentat amb detall el cas de Gelateria Dino i les seves millores de la gestió amb PDA’s i de TerrassaGrup, empresa que compta amb diversos establiments gestionats amb una estratègia basada en les TIC (web, reserves en línia, posicionament i directoris).

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document