Pintura, fotografia i joies s’incorporen a la mostra central del CRAC

Divendres 1 de juliol (20 h), tindrà lloc a l’Espai Cultural la Ciutadella la presentació de la segona part del CRAC (Creacions Roses Art Contemporani), mostra d’art contemporani que es desenvolupa a Roses fins al proper 21 d’agost. Les obres de Martí Vergoñós, Patrícia Soler, Óscar Gartín, Maria Velasco, roxitao i Lourdes Carmelo centraran l’atenció d’aquesta darrera etapa del certamen.
Mostra central CRAC

Mostra central CRAC

29/06/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

 

L’exposició central de la mostra CRAC instal·lada a la sala d’exposicions de la Ciutadella de Roses passa a ampliar el seu fons amb les obres d’aquests sis artistes, que cohabitaran en aquest espai amb les obres de la vintena de creadors de diferents disciplines, instal·lades des del passat mes d’abril.

Aquest és precisament l’objectiu primordial del CRAC, esdevenir un aparador dels creadors contemporanis vinculats d’una manera o altra amb Roses, amb una clara tendència multidisciplinar.
Vídeo art, pintura, escultura, música, poesia, instal·lacions, fotografia... són algunes de les disciplines sobre les quals recau el protagonisme durant els mesos de durada d’aquest projecte.

En aquesta segona etapa del CRAC s’incorporen a la mostra obres dels pintors Martí Vergoños, Oscar Gartín i Patrícia Soler, les fotografies de Maria Velasco i roxitao, i les joies de Lourdes Carmelo. La resta d’artistes que comparteixen l’espai són
Albert Pujol, Francis Rebollar, Juan Cardosa, Juanjo Viñuela, Lluïsa Arranz, Maria de Castellarnau, Marta Teixidó i Sánchez Santiago en l’apartat de pintura; Bruno Fleurit, Laia Segura, Narcís Costa i Natalie Staniforth en escultura; Xavi Torra en fotografia; Luís Izquierdo, Martí Parada i Rodrigo de la Fuente en videoart i projeccions; i la instal·lació de Joan Comella.

Amb aquest projecte es vol trencar amb la idea mantinguda durant molts anys a Roses, de què a la població només hi havia 4 o 5 artistes i que cadascun d'ells anava pel seu compte. CRAC 2011 vol donar a conèixer el potencial artístic de la població i esdevenir un punt de trobada entre els molts artistes vinculats a la ciutat. El projecte neix amb esperit de continuïtat i vol ser una referència a la qual els artistes vulguin ser presents. Un aparador de tendències locals amb vocació de contemporaneïtat, que apropi el panorama artístic de Roses a la població en general, i punt de contacte i de relació entre artistes locals.
 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document