Piscina i Club de Tennis de Roses ofereixen nous avantatges als seus usuaris

La Piscina Municipal de Roses i el Club de Tennis Roses (CTR) han signat un conveni que millorarà els serveis que ambdues entitats ofereixen als seus respectius abonats. En base al nou acord, tant el lloguer de pistes de pàdel i tennis als usuaris de la piscina, com el preu d'entrada a la piscina municipal per als socis del club de tennis, comptaran amb un descompte del 50%.
Signatura acord Piscina- CTR

Signatura acord Piscina- CTR

07/05/2013 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Interessats a millorar i incrementar els seus serveis per satisfer les necessitats dels usuaris, i davant les actuals dificultats a l'hora de realitzar noves inversions, la Piscina Municipal de Roses i el CTR han acordat sumar esforços i iniciar una col·laboració que els permeti aprofitar els serveis i potencialitats d'ambdós centres esportius. La proximitat entre les dues instal·lacions, a més, ha facilitat aquest acord i fa òptima la seva posada en marxa.

En base al conveni subscrit, a partir del proper 15 de maig, els abonats de la piscina municipal podran llogar les pistes de pàdel o tennis del CTR per 2 o 2,5 €/persona/hora (depenent de l'horari de reserva), així com participar a cursos amb descomptes. Com a oferta inicial, comptaran també amb un primer lloguer de pista de pàdel o tennis gratuït, amb professor inclòs si així es desitja.

Per la seva banda, els socis del CTR podran adquirir una entrada puntual a 4,10 € per fer ús de les piscines climatitzades, sala de musculació, zona spa o participar a les activitats dirigides que ofereix la Piscina de Roses. En ambdós casos, els preus assignats representen un descompte d'un 50% del preu tarifa. Per a més informació, cal que els abonats s'adrecin a la recepció de les respectives instal·lacions.

La signatura de l'acord va tenir lloc ahir, dilluns 6 de maig, a càrrec de Montserrat Mindan, presidenta de Promoció i Desenvolupament de Roses SLU (PRODER, societat municipal encarregada de la gestió de la Piscina de Roses), i Pere López, president del Club Tennis Roses (CTR).

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document