Pla per convertir Roses en un municipi sense barreres

La Fundació d’Ajuda al Disminuït de Roses (FADIR) ha presentat recentment a l’Ajuntament un informe relatiu a l’estat actual del municipi de Roses en matèria de barreres arquitectòniques a la via pública. El consistori encarregarà ara l’elaboració del projecte tècnic que ha de permetre l’adaptabilitat i condicionament dels carrers de la població, d’acord amb les sol·licituds i necessitats manifestades per aquesta entitat.
Pla accessibilitat

Pla accessibilitat

16/11/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

El document presentat respon a una petició feta pel propi consistori, el qual ha volgut conèixer de primera mà les problemàtiques i el nivell d’accessibilitat dels veïns i veïnes del municipi que es desplacen en cadira de rodes. A partir d’aquest encàrrec, els membres de la Fundació FADIR han fet un treball de camp per detectar els punts que presenten una major problemàtica de la població.

L’estudi ha fet palesa l’existència d’una sèrie de punts força conflictius, tals com les àrees adjacents a la Piscina Municipal, al mercat cobert, o a alguns dels principals vials del casc antic. Amb la documentació presentada, s’ha adjuntat un reportatge fotogràfic on es mostren una seixantena d’emplaçaments que no reuneixen les degudes condicions d’accessibilitat.

L’Ajuntament ha recollit aquestes consideracions, a partir de les quals elaborarà el Pla d’Accessibilitat de Roses, on es plasmaran el conjunt d’obres i actuacions que s’han de desenvolupar gradualment per tal de fer de Roses una vila adaptada i sense barreres.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document