Platges amb serveis per a totes les necessitats

Les platges urbanes de Roses, guardonades amb els certificat de la unió Europea EMAS i amb la normativa internacional ISO 14001, ofereixen al llarg de l’estiu diferents serveis complementaris pensats per atendre les diferents necessitats dels seus usuaris.
Cadira amfíbia

Cadira amfíbia

22/08/2006 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Un dels aspectes tinguts en compte és el de garantir l’accessibilitat de tots els usuaris fins a la sorra i les zones de bany. Amb aquesta finalitat, cada estiu l’Ajuntament instal·la en les seves platges un sistema de passarel·les de fusta que faciliten aquest accés i, en col·laboració amb Creu Roja de Roses, ofereix també el servei de cadires amfíbies. Per disposar d’aquest servei, només cal sol·licitar-lo al punt de socors de Creu Roja de la plaça de les Botxes, o a la platja de l’Almadrava.

Des de l’estiu del 2005, també s’instal·la a la platja del Rastrell un sistema de petites boies anomenat "línia de vida", amb el qual es possibilita el bany de les persones amb mobilitat reduïda.

Les platges de Santa Margarita, Salatar, el Rastrell i la Nova ofereixen també el servei d’identificació de persones -principalment infants-, que consisteix a subministrar polseres de material plàstic resistents a l’aigua. Cada polsera disposa d’un número associat a una base de dades, on consten el nom i telèfon de contacte de la persona responsable.

Totes les platges compten amb rètols de senyalització on s’indiquen, tant els serveis que els usuaris poden trobar (dutxes, sanitaris públics, punt de salvament i socorrisme, sanitaris adaptats, etc), com les actuacions que estan prohibides (dur gossos a la platja, fer acampada, fer ús de sabó a les dutxes,etc.) 

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document