Presentació de la revista "Milfulls" dins el marc del 25è aniversari del mercat de Roses

El president de la Diputació de Girona, Jaume Torramadé; l'alcalde de Roses, Carles Pàramo; el cuiner Ferran Adrià, i la presidenta de l'Associació de Comerciants del Mercat de Roses, Anna Blasi, van presentar el 22 d'octubre el setè número de la revista Milfulls al Mercat Municipal de Roses. Aquesta edició de la revista, que correspon a la tardor, es presenta dins el marc del 25è aniversari del mercat rosinc.
Portada Milfulls

Portada Milfulls

20/10/2011 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Milfulls és una revista fruit de la voluntat de la Diputació de Girona i la Xarxa de Mercats Sedentaris de promoure els mercats municipals gironins, els seus productes i els seus protagonistes. D'una manera visual i entretinguda, aquesta revista posa a l'abast de tots la possibilitat de conèixer els aliments que dóna la terra, i mostra a quins mercats es poden trobar. En aquest sentit també inclou consells dels millors xefs de les comarques gironines, que comparteixen els seus secrets de cuina.

La revista consta de sis seccions: El gastronari (un petit diccionari amb l'explicació de les paraules i expressions del llenguatge gastronòmic), El lector pregunta (en què el gastrònom Pep Nogué respon preguntes de la gent del mercat), Els mercats (reportatge amb diversos plats elaborats amb productes dels mercats), Cuina i salut (dedicat a aliments saludables), El petit xef (una recepta divertida per a infants) i La xarxa al dia (un article d'opinió).

La revista es pot trobar de forma gratuïta als mercats que pertanyen a la Xarxa de Mercats Municipals de Girona (Girona, Salt, Olot, Roses, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Lloret de Mar, Portbou i Palafrugell). Té una periodicitat trimestral (coincidint amb les quatre estacions de l'any) i una tirada de 15.000 unitats.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document