Presentació del programa “Voluntariat per la Llengua”

El proper dimarts 13 de novembre (20 h), tindrà lloc al Teatre Municipal de Roses l’acte de presentació del “Voluntariat per la llengua”, programa que posa en contacte persones que volen destinar 10 hores del seu temps a fer conversa amb persones que acaben d’arribar a Catalunya i estan interessades per millorar el català que parlen.
Voluntaris per la llengua

Voluntaris per la llengua

09/11/2007 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Enguany, l’alcaldessa de Roses, Magda Casamitjana, i el regidor de Cultura del consistori, Carles Ferrer, participaran en el programa com a voluntaris lingüístics.

Durant l’acte del proper dimarts, que comptarà amb la presència del president del Consell del Centre de Normalització Lingüística de Girona, es presentarà el projecte Cuines del món elaborat per l’Espai de Dones Rhodes. Es tracta d’un audiovisual en què han intervingut parelles lingüístiques d’altres edicions, i on es mostra l’elaboració de plats típics de diversos llocs de procedència (Argentina, Marroc, Hongria, Catalunya...). Per acabar, hi haurà una degustació de plats del món.

Per tal de potenciar el programa del Voluntariat i els usos interpersonals del català, l’Ajuntament de Roses oferirà a les parelles lingüístiques de la present edició, l’entrada gratuïta a les obres de teatre que es representin al municipi durant la temporada 07-08, així com l’entrada gratuïta per visitar la Ciutadella de Roses i el seu Museu.

D’altra banda, diverses associacions i entitats locals han obert també les seves activitats a les parelles lingüístiques, com és el cas del Grup de Teatre de Roses, de l’Associació Excursionista de Roses Cabirols o de l’Espai de Dones Rhodes...

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document