Prop de 900.000 € per a subvencionar activitats i projectes d’interès social durant el 2012

Les entitats, associacions o persones físiques que vulguin optar a alguna de les subvencions que l’Ajuntament de Roses destina anualment per a la realització d’activitats i projectes d’interès social o utilitat pública, poden presentar fins al 30 de març les seves sol·licituds. Enguany, el pressupost municipal destina un total de 890.000 euros en concepte de subvencions per als diferents àmbits establerts, com són el foment de les activitats culturals, educatives, esportives, socials, etc.
subv2012

subv2012

16/01/2012 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Les bases reguladores aprovades per l’ajuntament estableixen les normes per a la sol·licitud, concessió, justificació i pagament de les subvencions que atorgui el consistori durant l’exercici 2012, a les quals poden optar tant persones públiques com privades que realitzin una activitat amb finalitat d’utilitat pública o interès social.

El consistori ha programat el Pla estratègic de subvencions per a l’any 2012, on s’assignen les partides pressupostàries destinades als diferents àmbits i programes: 153.100 € a iniciatives dirigides a la reducció de les desigualtats socials, 146.000 euros a la dinamització econòmica i turística, 121.000 al foment de les activitats culturals i a la recerca, 239.000 € al foment de les activitats educatives, 197.600 € a les activitats de l’àmbit de festes, joventut i esports, 32.500 euros a la millora de la informació local, i 3.600 euros més a la protecció dels animals.

Els procediments per a la concessió, d’acord a allò que disposa la Llei General de Subvencions i el seu reglament de desenvolupament, pot ser per assignació directa o per concurrència competitiva. En tots els casos, els destinataris de la subvenció hauran de presentar les seves sol·licituds acompanyades de la documentació exigida en cada cas fins al proper 30 de març, així com justificar l’import assignat un cop realitzat els projectes o activitats subvencionats.

Les bases que regulen aquestes subvencions, així com els models de documentació que els interessats han de presentar, ja es troben disponibles a la web municipal (www.roses.cat). El termini de presentació de sol·licituds s’obre avui, 16 de gener, i finalitzarà el 30 de març.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document