Propera urbanització dels carrers Mimosa, Els Grecs i Aristòtil

En les properes setmanes s’iniciaran a Roses les obres d’urbanització dels carrers Mimosa, Els Grecs i Aristòtil, els quals presentaven fins ara importants mancances, tant pel que fa a aspectes de vialitat i pavimentació, com a les xarxes de serveis. Les obres han estat adjudicades per un import de 406.000 euros i, un cop s’iniciïn, tindran una durada aproximada de 10 mesos.
26/01/2009 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

A excepció del carrer Grecs, aquesta zona residencial rosinca no ha estat mai pavimentada fins ara, amb els inconvenients que això suposa tant per als veïns com per als vehicles que es dirigeixen a l'escola o a les urbanitzacions adjacents. D’altra banda, les xarxes de serveis existents són també molt precàries.

El projecte aprovat suposarà la urbanització completa d’un àmbit de 3.700 m2 que inclou els carrers paral·lel Aristòtil, Aristòtil, Mimosa i Grecs, així com el passatge existent entre els carrers Grecs i Aristòtil. Les obres consistiran en la pavimentació dels carrers i l’ampliació o incorporació de voreres per a vianants. A més, s’aprofitarà l’actuació per ordenar la circulació de vehicles en aquest sector, distribuint-la entre els tres carrers principals.

Pel que fa als serveis, les xarxes d’aigua, electricitat i telèfon se soterraran i es completaran en aquells trams on manquin o siguin insuficients. Es dotarà el conjunt de nous sistemes de clavegueram i canalització de gas i s’instal·larà l’enllumenat públic necessari. Per completar el projecte urbanístic, es plantaran una quarantena d’arbres i es col·locarà el mobiliari urbà (papereres, senyals de trànsit) adient.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg

Accions del document