Recepció a alumnes de català a l’Ajuntament

Dilluns 28 de gener ha tingut lloc a la Sala d’Actes de l’Ajuntament de Roses, la recepció d’un grup d’alumnes de primer curs de nivell bàsic de l’oficina de català del municipi. Els participants, que han estat rebuts per l’alcalde de Roses, Carles Pàramo, i els regidors de Cultura, Marc Danés, i Ensenyament, Sílvia Useros, han pogut conèixer l’Ajuntament i el seu funcionament, alhora que practicar la seva conversa en català.
Recepció alumnes

Recepció alumnes

28/01/2013 00:00 -   Departament de Comunicació i Premsa  

Amb l’organització d’aquestes visites a l’Ajuntament i a d’altres equipaments i serveis de la població, l’Oficina de Català de Roses posa a l’abast dels seus alumnes de nivell més inicial la possibilitat de practicar expressió oral i conversa en català, al mateix temps que se’ls dóna a conèixer les característiques del municipi.

La majoria d’assistents als cursos de català bàsic, són persones nouvingudes que fins al moment han tingut un contacte molt escàs amb la llengua catalana. Per això, a través de les visites organitzades, l’oficina de català compagina la docència a l’aula amb altres activitats que possibiliten que els alumnes es relacionin i s’expressin en català amb terceres persones de diferents àmbits.

Durant la visita a l’Ajuntament d’aquest matí, els alumnes han escoltat les explicacions per part dels responsables municipals sobre com és i com funciona el consistori, i han pogut conversar amb ells entorn als seus països de procedència, llengües parlades, etc, així com preguntar diferents qüestions sobre el municipi.

  • Compartir:
  • Facebook
  • Twitter
  • del.icio.us
  • Meneame
  • Digg
Contingut relacionat

Accions del document